Sportprijzen voor alle sporten!

 

 

Over ons

De Haagse Sportprijzen Handel te Zoetermeer is een bedrijf dat zich al sinds 1965 bezighoudt met het fabriceren van sportprijzen en alles wat daarmee te maken heeft, zoals het drukken van vanen en erelinten en het graveren van alle soorten materialen.

Sportprijzen, medailles, erelinten, vanen, graveerwerk, zeefdrukwerk en vooral rozetten zijn daarbij de belangrijkste producten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier van rozetten in West-Europa.

Wij leveren rozetten werkelijk voor alle doeleinden: tentoonstellingen, beurzen, wedstrijden, bruiloften en ga zo maar door.

Dit alles komt door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden: de rozetten kunnen in bijna alle kleuren en groottes geleverd worden en voorzien van elke gewenste tekst en afbeelding of logo. Op deze site vindt u onze complete catalogus van rozetten alsmede onze complete sportprijzenbrochure. Ook een aantal voorbeelden van wat wij allemaal kunnen graveren ontbreekt niet.
Ook kunt u via de webshop alle artikelen kopen die aangeboden worden op de website. Voor vragen kunt u altijd terecht op ons contactformulier.